Προτάσεις πολιτών Νέα Πρόταση »
  • Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να διαβάσετε και να σχολιάσετε γενικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί ανά θέμα και ανά πολιτικό κόμμα.
  • Για να σχολιάσετε τις θέσεις κομμάτων, επιλέξτε από την πρώτη σελίδα τις θέσεις και τα κόμματα που θέλετε να δείτε και να σχολιάσετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ν.Ε

2012-06-14 από : DIMITRIOS IOACHIM

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ν.Ε

Αν φεύγαμε από την ΟΝΕ αύριο το πρωί και δεν δίναμε ούτε ένα ευρώ στους οφειλέτες μας και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα καθώς Δ.Ν.Τ ,εγώ νομίζω ότι για ένα ενάμισι χρόνο περίπου θα υπέφεραν μόνο οι καλομαθημένοι ,δηλ. Αυτοί όλοι οι Νεόπλουτοι που τα 15 τελευταία χρόνια ζούσαν στην οικονομική φανταστική σφαίρα της αρπαχτης και της κονόμας…. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που ο κάθε ένας από αυτούς τους πατριώτες ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ είχαν ανακαλύψει με διαφόρους τρόπους πως να απομυζούν το κράτος και να τσουγκρίζουν τα σφηνάκια κάθε βράδυ στα μπουζούκια εις υγεία των υπολοίπων κορόιδων που και δούλευαν και πλήρωναν σαν κορόιδα .

Οι υπόλοιποι που είμαστε πλέον τώρα πάρα πολλοί ,εγώ πιστεύω περίπου 5-6 εκατομμύρια ,δεν νομίζω ότι δεν θα αντέξουμε την ελεγχόμενη αποχώρηση της χώρας από το ευρώ ,χωρίς πτώχευση με τον τρόπο που σας προτείνω, διότι και τώρα σε πτώχευση είμαστε και δεν το έχουμε καταλάβει ,και βλέπουμε ότι έρχεται και η κοινωνική εξαθλίωση αν παραμείνουμε στην ΟΝΕ με το ευρώ .

Και για αυτό ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

Α)Αίτηση εθελοντικής εξόδου από το ευρώ ΑΜΕΣΑ & Ανακοίνωση ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ προς την ΤΡΟΙΚΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση , ότι αδυνατούμε και δεν πληρώνουμε τίποτα ,η εκτός αν συμφωνήσουν με αυτό το σχέδιο αποχώρησης ,τότε θα δεχτούμε να αναγνωρίσουμε μόνο το 50% των χρεών μας (και μόνο) του κεφαλαίου χωρείς τους τόκους

B) ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .

Με σταδιακή καταβολή κάθε χρόνο σε μια χρονική περίοδο 5 ετών .

Γ) Άμεση επιστροφή στη νέα Ελληνική δραχμή και αναπροσαρμογή ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ με ισοτιμία μέσα στην Ελλάδα 1 ευρώ προς 100 δραχ.

Π.χ. Θα λάβουμε υπόψη τον κατώτερο μηνιαίο μισθό με το κούρεμα που υπεστήκαμε με το δεύτερο μνημόνιο και θα το αποδεχτούμε για το νέο ξεκίνημα που θα έχουμε υποστεί , και που σήμερα είναι 410,00 ευρώ, του κατώτερου μηνιαίου μισθού ,και τότε με το σενάριο του 1 ευρώ προς 100 δρχ της αναπροσαρμογής και ισοτιμίας της νέας δραχμής που προτείνω , θα πρέπει ο μισθός να είναι 41.000 δραχμές .

Και για να καταλάβετε το σκεπτικό ,διαβάστε παρακάτω τα παραδείγματα που θα έχουν κάπως έτσι

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ WEBSITE

http://ioachim13.wordpress.com/2012/05/22/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83/

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..

Τα σχόλια είναι κλειστά επί του παρόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Στατιστικά »