Λειτουργία «Κέντρου Κοινότητας» Και Στο Δήμο Πλατανιά

Τις νέες δράσεις και τα προγράμματα κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας που πρόκειται να «τρέξουν» το αμέσως επόμενο διάστημα από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) Κρήτη 2014-2020», είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά κ. Γαβριήλ Κουρής με την προϊσταμένη κα. Μ. Κασωτάκη και στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Κρήτης, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Απριλίου, στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη.

Τελ. ενημέρωση 27/04/2016

Κάλαντα στο Δημαρχείο Πλατανιά

Εορταστικό κλίμα είχε σήμερα το Δημαρχείο Πλατανιά, όπου Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν  στο Δήμαρχο Ιωάννη Μαλανδράκη, στους αντιδημάρχους  Γεωργ. Καλαϊτζάκη ,Κων. Μπεμπλιδάκη και Νικ. Δασκαλάκη,σε δημοτικούς σύμβουλους και εργαζόμενους του Δήμου  η μπάντα της 1ης ΜΑΛ,  η Παιδική Χορωδία Δήμου Πλατανιά, ο Χορευτικός Σύλλογος “Πελασγοί”, καθώς και   πλήθος παιδιών. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την εορταστική νότα που έδωσαν και ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία και δημιουργικότητα σε όλους.

Τελ. ενημέρωση 25/12/2015

Εγκαίνια Χριστουγεννιάτικης Παιδούπολης Δήμου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Παιδούπολης του Δήμου Πλατανιά η οποία θα λειτουργεί για όλη την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη.

Τελ. ενημέρωση 26/12/2015

Πληρωμή της 1ης Δόσης Διαβροχής( Δακοκτονίας)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά σας ενημερώνει ότι  την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015  και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 θα προχωρήσει στην πληρωμή της 1ης Δόσης Διαβροχής (Δακοκτονίας) στους δικαιούχους που έλαβαν μέρος στις εργασίες Διαβροχής  (  δακοκτονίας 2015) στο πρώην Δημαρχείο Βουκολιών της Δ.Ε. Βουκολιών  από τις 9.00π.μ. έως τις 13.00μ.μ., (τηλ.επικ.2824340024).

Τελ. ενημέρωση 18/12/2015

Προγραμματισμός δράσεων τουριστικής προβολής για το 2016 από το Δήμο Πλατανιά

Έντεκα συνολικά δράσεις τουριστικής προβολής - ενδεικτικού προϋπολογισμού 65.000 € -περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής, που προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, η αρμόδια Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο του Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 18/12/2015

Αργία στο κεντρικό κατάστημα του Δήμο στο Γεράνι

Ο Δήμος Πλατανιά  σας ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 15 Δεκεμβρίου λόγω του Εορτασμού του Πολιούχου της έδρας του, του Αγίου Ελευθερίου,οι υπηρεσίες στο κεντρικό κατάστημα του στο Γεράνι θα παραμείνουν κλειστές.

Τελ. ενημέρωση 14/12/2015

Βράβευση νέων φοιτητών/τριών από το Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά και η ο Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.ΔΗ.Π) πρόκειται και φέτος, σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, να βραβεύσει τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες, που κατάγονται από το Δήμο Πλατανιά και εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, το Σχολικό Έτος 2014-15, στην καθιερωμένη  τελετή που θα γίνει την Τέταρτη  06 Ιανουαρίου 2016  και ώρα 17:00 στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Τελ. ενημέρωση 11/12/2015

Δημιουργία μόνιμου κλιμακίου του ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης με το υπ αριθμ.25299/30-11-15 έγγραφο του, προς τον Υπουργό Υγείας κ.Ξανθό ,τον Αναπληρωτή Υπουργό κ.Πολάκη  και άλλους συναρμόδιους φορείς  επανήλθε στο  πάγιο αίτημα του για την δημιουργία μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά

Τελ. ενημέρωση 04/12/2015

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για μια νέα προσπάθεια δικτύωσης φορέων και πολιτών (ΤravelMassive.com)

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για μια νέα προσπάθεια δικτύωσης φορέων και πολιτών (ΤravelMassive.com), προκειμένου να αυξήσουμε το τουριστικό μας ρεύμα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Τελ. ενημέρωση 04/12/2015

Επιστολή Δημάρχου Πλατανιά για την παροχή δυνατότητας πρόσληψης στους Δήμους εξειδικευμένων στελεχών για την υλοποίηση των έργων του νέου ΕΣΠΑ

Επιστολή προς τους υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμό κ. Γ. Σταθάκη, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη και Αγροτικής Ανάπτυξης κ Ε. Αποστόλου, απέστειλε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης με την οποία ζητάει την ενίσχυση της διαχειριστικής και επιχειρησιακής ικανότητας των Δήμων για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων της προγραμματικής περιόδου 2014−2020, μέσω της παροχής δυνατότητας πρόσληψης εξειδικευμένων στελεχών.

Τελ. ενημέρωση 02/12/2015

Απουσία Δημάρχου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από τον Δήμο την Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, λόγω της συμμετοχής του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με θέμα “ Οικονομική κατάσταση των Δήμων της χώρας” που θα διεξαχθεί  στην Αθήνα.

Τον Δήμαρχο θα αντικαθιστά ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Σολιδάκης.

Τελ. ενημέρωση 01/12/2015

Αναβάθμιση Γραμμής ΣΥΖΕΥΞΙΣ στο Δήμο Πλατανιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο Πλατανιά, η αναβάθμιση της γραμμής ΣΥΖΕΥΞΙΣ από τα 2 Mbps στα 6 Mbps.

Η αναβάθμιση αυτή - η οποία έγινε χωρίς κόστος για τον Δήμο Πλατανιά - αφορά τον κεντρικό κόμβο στο Δημαρχιακό κατάστημα στο Γεράνι και επιτεύχθηκε μετά από τεκμηριωμένο αίτημα του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλανδράκη προς την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ ΑΕ).

Τελ. ενημέρωση 27/11/2015

Στειρώσεις Αδέσποτων Ζώων από τον Δήμο Πλατανιά

Στην υλοποίηση προγράμματος δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με ευρωπαίους εθελοντές κτηνιάτρους, βάσει του νόμου 4039/2012, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το νόμο 4235/2014, στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων.

Τελ. ενημέρωση 26/11/2015

Eναλλακτικά Σενάρια Αξιοποίησης της Κισαμίτικης Πολιτιστικής Ταυτότητας

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στα Παλαιά Ρούματα, Δημοτικής Ενότητας Βουκολιών , Δήμου Πλατανιά,  πραγματοποιήθηκαν: α)  η καθιερωμένη εκδήλωση Εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης, στην κεντρική πλατεία Παλαιών Ρουμάτων και στο εκεί μνημείο πεσόντων  και β) η συνάντηση, της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου , της  Αντιπεριφέρειας Χανίων , του Δήμου Κισάμου , του Δήμου Πλατανιά, σχετικά  με τα εναλλακτικά σενάρια αξιοποίησης της Κισαμίτικης Πολιτιστικής Ταυτότητας που από κοινού εκπονούνται.

Τελ. ενημέρωση 26/11/2015

Προτεραιότητα για το Δήμο Πλατανιά η ενίσχυση των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης

Στους στόχους και στα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης που υλοποιεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες ο  Δήμος Πλατανιά αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου,

Τελ. ενημέρωση 24/11/2015

Επίσκεψη Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ.Γεωργίου Σταθάκη στο Δήμο Πλατανιά

Το  Δήμο Πλατανιά επισκέφθηκε  σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κος Σταθάκης .

Τελ. ενημέρωση 24/11/2015

Διανομή ρυζιού στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί τους δικαιούχους  του Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Ρυζιού  parboiled σε άπορους της Χώρας 2015, όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο Πλατανιά , στο Γεράνι , την Τετάρτη 25/11 και την Πέμπτη 26/11/2015......

Τελ. ενημέρωση 24/11/2015

Ημερίδα Για Την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση Από Τον Δήμο Πλατανιά

Ημερίδα με τίτλο “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΣΤΟΧΟΙ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ” διοργανώνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε (παραπλεύρως εκκλησίας Αγίου Αντωνίου), ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 19/11/2015

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας του Δήμου Πλατανιά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Εγκρίθηκε από το Σύμφωνο των Δημάρχων και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Πλατανιά – σε συνέχεια της υπ. αρ. 213/2014 απόφασης του οικείου Δημοτικού Συμβουλιου - και με το οποίο προσδιορίζονταν με τρόπο σαφή και συγκεκριμένο τόσο το ενεργειακό αποτύπωμα του Δήμου

Τελ. ενημέρωση 17/11/2015

Με πλεόνασμα “έκλεισε” το 2014 για τον Δήμο Πλατανιά.

Για «σκληρή και συστηματική δουλειά που είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμος Πλατανιά να καταγράψει στο τέλος του 2014, καθαρό πλεόνασμα της τάξης των 209.159,32 €», έκανε λόγο ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης κατά την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά

Τελ. ενημέρωση 16/11/2015

Τοποθετηση Νεων Ειδικων Καδων Για Τη Συλλογη Πλαστικων Καπακιων Απο Τον Δημο Πλατανια Με Σκοπό την Προμήθεια Αναπηρικών Αμαξιδίων

Σε μια συμβολική αλλά ταυτόχρονα ουσιαστική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης προχώρησε ο Δήμος Πλατανιά με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιάννη Μαλανδράκη. Ο λόγος για την προμήθεια και την τοποθέτηση....

Τελ. ενημέρωση 16/11/2015

Υπογραφή Σύμβασης Έργου Δήμου Πλατανιά

Στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση ενός ακόμα αναγκαίου έργου προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 16/11/2015 ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης. Ο λόγος για το έργο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ», προϋπολογισμού 85.000,00 €

Τελ. ενημέρωση 16/11/2015

Υπογραφή Συμβασης Για Τη Βελτιωση Αγροτικων Δρομων Του Δημου Πλατανια - Με Χρηματοδοτηση Απο Το ΕΣΠΑ

Τη χρηματοδότηση ενός πολύ σημαντικού και ταυτόχρονα αναγκαίου έργου που θα συμβάλλει στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων σε τρεις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, διεκδίκησε και πέτυχε η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά, λίγο πριν πέσει η «αυλαία» του τρέχοντος ΕΣΠΑ

 

Τελ. ενημέρωση 16/11/2015

Υπογραφή Σύμβασης Έργου Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι αύριο  Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 14.00μ.μ,  στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι , θα πραγματοποιηθεί  η Υπογραφή Σύμβασης του  έργου με τίτλο : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΑΝΩΣΚΕΛΗΣ, ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ»...

Τελ. ενημέρωση 13/11/2015

Παράταση ανακοίνωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Παράταση ανακοίνωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας διαπραγμάτευση για την προμήθεια τροφίμων στο Δήμο Πλατανιά και στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου για μια ημέρα, ήτοι μέχρι της 13/11/2015...

 

Τελ. ενημέρωση 11/11/2015

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (άνω των 45 ετών) ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ & PAFOS FC ΚΥΠΡΟΥ

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στον Ταυρωνίτη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά .

Μια ομάδα παλαίμαχων από το Δήμο Πλατανιά και μια ομάδα παλαίμαχων της PAFOS FC της Κύπρου αγωνίσθηκαν για τη φιλανθρωπία και τον αθλητισμό...

Τελ. ενημέρωση 11/11/2015

Παράταση ανακοίνωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας διαπραγμάτευση

Παράταση ανακοίνωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας διαπραγμάτευση για την προμήθεια τροφίμων στο Δήμο Πλατανιά και στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου για μια ημέρα, ήτοι μέχρι της 11/11/2015

Τελ. ενημέρωση 11/11/2015

Συνεχίζεται το έργο της κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην Π.Ε.Ο του Δήμου Πλατανιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Πλατανιά οι εργασίες ανάπλασης και κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή Πλατανιά και ειδικότερα την περίοδο αυτή, στο οδικό τμήμα της Π.Ε.Ο., μεταξύ των Τ.Κ.Κοντομαρίου και Μάλεμε. Οι εργασίες οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου “ Βελτίωση Οδού Ανάπλαση Πεζοδρομίων  στις Τ.Κ. Πλατανία, Κοντομαρίου, Μάλεμε” το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα από το Ε.Π. “΄Κρήτ & Νήσοι Αιγαίου” ξεκίνησα εκ νέου την Πέμπτη 29/10/2015 από το ύψους του  Ξεν/χειου Αegean Palace στο Κοντομαρί  και θα διαρκέσουν έως τις 30/11/2015 ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εργασές και ολοκλήρωση στη Δ.Κ.Πλατανιά....

Τελ. ενημέρωση 03/11/2015

Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Πλατανιά ο κ. Γαβριήλ Κουρής

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό πως καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Πλατανιά αναλαμβάνει – σύμφωνα με την με την υπ. αρ.  582/2015 απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1049/16-10-2015, τχ. Γ’ - ο κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΡΗΣ, Κοινωνικός - Πολιτικός Επιστήμων (B.A., M.P.Adm.) ...

Τελ. ενημέρωση 26/10/2015

26/10/2015, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για διενέργεια του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια <<τροφίμων και ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά, σίτισης των παιδιών των παιδικών σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά  και γάλακτος για τους εργαζομένους του Δήμου  και του  Ν.Π.Δ.Δ.>>. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν  προσφορά  (ποσοστό έκπτωσης ή προσφερόμενη  τιμή , ανάλογα με το είδος )μέχρι την Τετάρτη 4-11-2015...

Τελ. ενημέρωση 26/10/2015

23/10/2015, Μεταφορά μαθητών ΟΑΕΔ Χανίων-Κ.Ε.Κ. ΕΠΑ.Σ.Μαθητείας Ταυρωνίτη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης με έγγραφο του προς τους Υπουργούς Εσωτ/κων& Διοικ/της Ανασ/σης κ.Παν.Κουρουμπλή και Υπουργό Εργασίας Κοιν/κων Ασφ/ων & Κοιν/κης Αλληλεγγύης, ζητάει  την εξεύρεση οριστικής λύσης για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών του ΟΑΕΔ Χανίων- Κ.Ε.Κ.- ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ταυρωνίτη , καθώς  όλοι γνωρίζουν ότι η δημόσια και δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών αποτελεί ένα από τα στοιχειωδέστερα δικαιώματα της νεολαίας...

Τελ. ενημέρωση 23/10/2015

20/10/2015, Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Για Το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας Από Το Δήμο Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά, εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κρήτης, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για την ένταξη των ωφελούμενων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)...

Τελ. ενημέρωση 20/10/2015

16/10/2015, Πρόταση προς το Δήμο Χανίων για διαδημοτική συνεργασία στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων: Από το Δήμαρχο Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη

Την ανάγκη να υπάρξει διαδημοτική συνεργασία μεταξύ των όμορων δήμων Πλατανιά και Χανίων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων επισημαίνει ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης με επιστολή του που απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στο Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα αναλύοντας παράλληλα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που θα προκύψουν από μια ενδεχόμενη συνεργασία για τους δύο δήμους στον τομέα αυτό...

Τελ. ενημέρωση 16/10/2015

Δήλωση Ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι έγινε αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ για το ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΑ της 11ης Οκτωβρίου 2015. Παρακαλούνται οι ζημιωθέντες παραγωγοί, οι οποία έχουν υποστεί ζημιά σε διάφορες καλλιέργειες (π.χ.κηπευτικά-αβοκάντο - ελαιοκ/ργεις - εσπεριδοειδή), ανάλογα με την Δημοτική Ενότητα που ανήκουν .....

Τελ. ενημέρωση 14/10/2015

Απουσία Δημάρχου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης  Μαλανδράκης , θα απουσιάζει από το Δήμο, από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου καθώς  θα συμμετέχει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος   του Άξονα 4_ Προσέγγισης Leader ,στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ( LINC 2015) για τις βέλτιστες πρακτικές και τον προσδιορισμό των κατευθύνσεων  ενόψει της ερχόμενης Προγραμματικής Περιόδου που διεξάγεται   στη Μαρατέα της Νότιας Ιταλίας, ,στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013...

Τελ. ενημέρωση 29/09/2015

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)