Παρουσίαση των νέων σποτ τουριστικής προβολής του Δήμου Πλατανιά, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πλατανιά, διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αυτού, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 & ώρα 19.00  στο ξενοδοχείο MINOA PALACE RESORT & SPA (Συνεδριακή αίθουσα “ΑΘΗΝΑ” – Κεντρικό Κτίριο).

Τελ. ενημέρωση 24/03/2017

Μετάβαση Δημάρχου Πλατανιά στην Αθήνα για τη συμμετοχή του στην Αυτοδιοικητική Συνάντηση της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από τον Δήμο αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου, λόγω της συμμετοχής του στην αυτοδιοικητική συνάντηση  της ΚΕΔΕ με θέμα “ την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕΔΕ ενόψει της προωθούμενης διοικητικής μεταρρύθμισης και τον καθορισμό των θέσεων της Αυτοδιοίκησης” που θα διεξαχθεί  στην Αθήνα.

 

 

 

Τελ. ενημέρωση 22/03/2017

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου “25ης Μαρτίου” στο Δήμο Πλατανιά

To Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου “25ης Μαρτίου”  στο Δήμο Πλατανιά, σε κάθε Δημοτική Ενότητα

Τελ. ενημέρωση 22/03/2017

Το Μουσείο Της Εθνικής Ομάδας Ποδόσφαιρου Στο Δήμο Πλατανιά

Η Έκθεση Θα Είναι Επισκέψιμη Από 13 Έως 17 Μαρτίου

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη

Την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά σε συλλεκτικής αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα έχουν οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Πλατανιά, από την Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης που διοργανώνει στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου «Γαλανόλευκος Φάρος» .

Τελ. ενημέρωση 10/03/2017

Πρόσκληση προς τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για προσκόμιση δικαιολογητικών έως τις 17/3

Από το Δήμο Πλατανιά καλούνται όλοι όσοι υπέβαλλαν την αίτηση τους - μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας platanias.aitiseispoliton.gr όπως προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο Πλατανιά έως τις 17 Μαρτίου 2017 (ώρα 09.00 – 14.00) προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Τελ. ενημέρωση 08/03/2017

Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα Της Περιφέρειας Κρήτης Σε Δημοτικά Σχολεία Του Δήμου Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης – η οποία θα βρίσκεται έως τις 7/4 στην διάθεση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων - θα επισκεφθεί, από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 13 Μαρτίου, Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πλατανιά για οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση των παιδιών της Β΄ τάξης αυτών.

Τελ. ενημέρωση 08/03/2017

Μετάβαση Δημάρχου Πλατανιά στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα μεταβεί αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου στην Αθήνα,  ως από κοινού εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κρήτης, με τους Δημάρχους Χερσονήσου κ.Μαστοράκη Ιωάννη και Αγίου Νικολάου κ.Ζερβό Αντώνιο  στις συναντήσεις, με την Υφυπουργό Οικονομικών κ.Παπανάτσιου και την Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού κα.Ευριδίκη Κουρνέτα, για το θέμα της Παραχώρησης της απλής χρήσης  των παραλιών στους Δήμους.

Τελ. ενημέρωση 07/03/2017

O Δήμος Πλατανιά συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let's Do It Greece 2017»

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it Greece 2017", η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Τελ. ενημέρωση 07/03/2017

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ. Πλατανιά ο κ. Αθ. Χηνόπουλος

Ο κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος επανεκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πλατανιά για την περίοδο 2017-2019, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Σώματος που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχείο, με σκοπό την εκλογή του νέου Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τελ. ενημέρωση 07/03/2017

Προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική | Απολογισμός Δράσεων Κοινωνικής Προστασίας 2014-2016

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την κοινωνική ένταξη και προστασία, ανέπτυξε τα προηγούμενα χρόνια ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών και προγραμμάτων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην άρση κάθε είδους διακρίσεων, στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, στην κοινωνική ενσωμάτωση ευπαθών κοινωνικά ομάδων και στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των δημοτών του.

Τελ. ενημέρωση 03/03/2017

Έως Την Παρασκευή 3 Μαρτίου Η Υποβολή Των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Για Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Του Δήμου Πλατανιά

Έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα είναι ανοιχτή η διαδικτυακή πλατφόρμα platanias.aitiseispoliton.gr μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 01/03/2017

Αφαίρεση Παράνομων Υπαίθριων Διαφημιστικών Πινακίδων Και Επιγραφών Στο Δήμο Πλατανιά

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση του φαινομένου της παράνομης τοποθέτησης υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων και επιγραφών σε πολλά  σημεία του δήμου, σε βάρος της αισθητικής και της ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών, αντιβαίνοντας το Ν. 2946/2001 περί της υπαίθριας διαφήμισης. 

Ο Δήμος Πλατανιά λαμβάνοντας υπόψη τόσο  τα παραπάνω όσο και τους τυχόν κινδύνους που μπορούν να προκληθούν από την άναρχη τοποθέτηση αυτών, έχει ήδη ξεκινήσει μια συνδυασμένη προσπάθεια εξωραϊσμού του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος και προστασίας του δημόσιου χώρου.

Τελ. ενημέρωση 01/03/2017

Διανομή προϊόντων από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD)

Από τον Δήμο Πλατανιά  ανακοινώνεται η 8η διανομή ειδών (νωπό κοτόπουλο, πορτοκάλια και λάχανο) για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD).

 

Η διανομή θα γίνεται από το Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι,  ΜΟΝΟ την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και  από τις 09:00 έως τις 12:30.

 

Τελ. ενημέρωση 23/02/2017

ΔΤ Ψήφισμα ΔΣ για τη Δακοκτονία 2017

 Γίνεται γνωστό ότι με αφορμή την αιφνιδιαστική αποποίηση της αρμοδιότητας της δακοπροστασίας έτους 2017 από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τη μεταβίβασή της στο Υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή στις Περιφέρειες, η οποία υπονομεύει την έγκαιρη, ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος της δακοκτονίας προκαλώντας έντονο προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα στους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Πλατανιά και ολόκληρης της χώρας, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την Τακτική του Συνεδρίαση στις 17/02/2017, με ομοφωνία των παρόντων μελών του ενέκρινε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Τελ. ενημέρωση 22/02/2017

Ξεκίνησε Η Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων Για Την Ένταξη Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Του Δήμου Πλατανιά

Αιτήσεις στο www.platanias.aitiseispoliton.gr έως και τις 3/3

 

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά μέσω της ιστοσελίδας http://platanias.aitiseispoliton.gr. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων – η οποία είναι εξαιρετικά απλή και σύντομη - θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων για το τρέχον έτος θα είναι 230 άτομα.

Τελ. ενημέρωση 14/02/2017

Αναγγελία για ζημιές από την ισχυρή βροχόπτωση

Γίνεται γνωστό ότι οι παραγωγοί οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από την  ανεμοθύελλα της 11ης Φεβρουαρίου 2017 σε εσπεριδοειδή, αβοκάντο και σε διάφορες καλλιέργειες (κηπευτικά κ.λπ.), ευρισκομένων εντός της περιφέρειας του Δήμου Πλατανιά, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του Δήμου (Βουκολιών, Κολυμβαρίου, Μουσούρων & Γερανίου), από τις 13/02/2017 έως τις 28/02/2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Τελ. ενημέρωση 14/02/2017

Αιτήσεις Για Τις Ζημίες Απο Τις Πλημμύρες Στο Δήμο Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά καλούνται οι Δημότες των Δ.Ε. Κολυμβαρίου και Πλατανιά, οι οικίες και οι οικοσυσκευές των οποίων επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα και τις έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, όπως υποβάλλουν αίτηση (στην οποία να περιγράφονται οι ζημιές που έγιναν, αποδεικνυόμενες και από συνημμένο φωτογραφικό υλικό ενώ θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας) έως την Παρασκευή 17/02/2017

Τελ. ενημέρωση 13/02/2017

Να Κηρυχτεί Άμεσα Πλημμυροπληκτη Περιοχή Η Δ.Ε. Κολουμβαρίου

Σοβαρότατα προβλήματα και μεγάλες καταστροφές στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά άφησε στο πέρασμα της η χθεσινή πλημμύρα που έπληξε το νομό Χανίων. Ειδικότερα, από τις έντονες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν ραγδαίες καταστροφές στο οδικό δίκτυο του δήμου – δημοτικό και επαρχιακό - ενώ σε πάρα πολλά σημεία έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.

Τελ. ενημέρωση 13/02/2017

Προσλήψεις Επιστημονικού Προσωπικού Για Το Κέντρο Κοινότητας Του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους (1) από την υπογραφή της σύμβασης,  με δυνατότητα ανανέωσης  ή παράτασης έως την λήξη του προγράμματος,  συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση  της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά” στο πλαίσιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ», στον Δήμο Πλατανιά που εδρεύει στο Γεράνι Ν. Χανίων

Τελ. ενημέρωση 09/02/2017

Εορτασμός από την 120η Επέτειο της Μάχης του Πύργου των Βουκολιών στο Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την  Ι.Μ.Κισσάμου & Σελίνου και με τους φορείς της Τοπικής Κοινότητας Βουκολιών, εόρτασαν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  την επέτειο των 120 χρόνων της Μάχης του Πύργου Βουκολιών , μια σημαντική στιγμής της τοπικής ιστορίας καθ' ότι η έκβαση της μάχης αυτής ήταν καθοριστική    για την μετέπειτα απελευθέρωση της Κρήτης.

Τελ. ενημέρωση 09/02/2017

Παρουσιαστηκε Απο Το Δημο Πλατανια Η Διαδικτυακη Πλατφορμα Ηλεκτρονικης Υποβολης Αιτησεων Για Το Κοινωνικο Παντοπωλειο

Αιτήσεις στο www.platanias.aitiseispoliton.gr από τις 13/2 έως και τις 3/3

Παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο του Πλατανιά, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά κ. Γαβριήλ Κουρής και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινων. Παντοπωλείου κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης, το νέο σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά και παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του Δήμου για την ενίσχυση της λειτουργίας αυτού. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει, μέσω της ιστοσελίδας http://platanias.aitiseispoliton.gr, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου,

Τελ. ενημέρωση 09/02/2017

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο Πλατανιά - Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο Οργανισμός του ΠΠΙ

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) στο Δήμο Πλατανιά όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο του Πλατανιά, μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και της Υποδιοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κας Ελένης Γιακουμάκη. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο Οργανισμός του ΠΠΙ Πλατανιά στον οποίο προβλέπεται η σύσταση 12 θέσεων προσωπικού στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, για τις ανάγκες λειτουργίας αυτού.

Τελ. ενημέρωση 06/02/2017

Εγκρίθηκε η Πολεοδομική Μελέτη για το Παλαιό Γεράνι

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, υπέγραψε σήμερα το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, για την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης του οικισμού Παλαιό Γεράνι, του Δήμου Πλατανιά Χανίων.

Τελ. ενημέρωση 06/02/2017

Χρηματοδότηση έργου αντικατάστασης χλοοτάπητα γηπέδου Κολυμβαρίου

Η αντικατάσταση Χλοοτάπητα του  ποδοσφαιρικού γηπέδου Κολυμβαρίου Δήμου Πλατανιά ανακοινώθηκε  από  τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη  κατά την διάρκεια του πρόσφατου  Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο ψηφίστηκε και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού μετά τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Τελ. ενημέρωση 02/02/2017

Κοπή πίτας στο Δήμο Πλατανιά με προσδιορισμό προτεραιοτήτων για το 2017

Tην καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε χθες, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το απόγευμα πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του, το Δημοτικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Δήμου Πλατανιά, παρουσία του Δημάρχου Πλατανιά, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και των προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Τελ. ενημέρωση 01/02/2017

Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων Στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα Έως Τις 6 Φεβρουαρίου

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι με απόφαση του ΟΑΕΔ παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους της χώρας το οποίο αφορά συνολικά 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης εκ των οποίων 46 στο Δήμο Πλατανιά

Τελ. ενημέρωση 30/01/2017

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο Δήμο Πλατανιά για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: από 1 Φεβρουαρίου

Από το Δήμο Πλατανιά ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (Κ.Ε.Α.).

Οι αιτήσεις στο Δήμο Πλατανιά θα υποβάλλονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου (Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι) κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 9.00-13.00 (Τηλ. επικοινωνίας: 28213 40009, 40014, 40020).

Τελ. ενημέρωση 30/01/2017

46 Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Πλατανιά Μέσω του Νέου Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα ΔΤ

Ξεκίνησε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2016 η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα μέσω του οποίου θα απασχοληθούν 24.251 άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, σε όλους τους Δήμους της χώρας, για χρονικό διάστημα 8 μηνών με πλήρη απασχόληση.

Τελ. ενημέρωση 25/01/2017

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ζημιών ΕΛΓΑ

Από το  Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι κατόπιν οδηγιών από τον   ΕΛΓΑ, οι παραγωγοί και καλλιεργητές που υπέστησαν ζημιές στο πάγιο κεφάλαιο (κτηνοτροφικές μονάδες, αποθήκες, ποιμνιοστάσια κ.λπ.) από την ισχυρή χιονόπτωση  και τον παγετό της  8ης Ιανουαρίου

Τελ. ενημέρωση 18/01/2017

Καθαρισμός Δένδρων από κλαδιά

Από το  Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι κατόπιν οδηγιών από τον   ΕΛΓΑ ,οι καλλιεργητές που υπέστησαν ζημιές ( σπάσιμο κλαδιών) από την ισχυρή χιονόπτωση  και τον παγετό της  8ης Ιανουαρίου μπορούν να προχωρήσουν στις καλλιεργητικές φροντίδες  που απαιτούνται, απομακρύνοντας τα σπασμένα  κλαδιά από τα δένδρα τους.

Τελ. ενημέρωση 17/01/2017

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής για τους Στρατεύσιμους του 1999

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει του Δημότες του , ότι  οι  στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1999 (Κλάσεως 2020)  , είναι  υποχρεωμένοι   να καταθέσουν   Δελτίο Απογραφής   (ΔΑ) κατά  το  πρώτο  τρίμηνο  του  έτους  2017 (02 Ιανουαρίου   εως  31 Μαρτίου  ) στις κατά  τόπους  Στρατολογικές  Υπηρεσίες   ,στα  Κέντρα  Εξυπηρέτησης  Πολιτών  (ΚΕΠ) ή  στις  αρμόδιες  Προξενικές  Αρχές .

Τελ. ενημέρωση 13/01/2017

Δήλωση ζημιών στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο από την χιονόπτωση και τον παγετό της 8ης & 9ης Ιανουαρίου 2017

Γίνεται γνωστό ότι οι παραγωγοί οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από την  χιονόπτωση και τον παγετό της 8ης & 9ης Ιανουαρίου 2017 στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του Δήμου ( Βουκολιών, Κολυμβαρίου, Μουσούρων, Πλατανιά) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τελ. ενημέρωση 13/01/2017

O Δήμος Πλατανιά Στην Τουριστική Έκθεση Της Στουτγάρδης

Μετά από σχετική πρόσκληση του Περιφερειάρχη του Calw, κ. Helmut Riegger και σε συνέχεια των στενών διμερών σχέσεων και επαφών που έχουν αναπτυχθεί τα 3 τελευταία χρόνια μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και της Περιφέρειας Calw της νότιας Γερμανίας, ο  Δήμος Πλατανιά - και ειδικότερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Πέτρος Μαρινάκης - θα επισκεφθεί την τουριστική Έκθεση της Στουτγάρδης CMT 2017

Τελ. ενημέρωση 12/01/2017

Τηλεοπτικά Σπότ για την κακοκαιρία

Ενημερωτικά τηλεοπτικών σποτ για τη χειμερινή περίοδο της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Τελ. ενημέρωση 11/01/2017

Αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι έγινε αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ για την Ισχυρή  Χιονόπτωση και  τον παγετό της 8ης  Ιανουαρίου  2017.

Οι παραγωγοί οι οποίοι υπέστησαν ζημιές, στην παραγωγή τους,  από την  χιονόπτωση και τον παγετό, σε εσπεριδοειδή, ελιές, αβοκάντο και σε διάφορες καλλιέργειες (κηπευτικά κλπ.) ευρισκόμενων εντός της  διοικητικής περιφέρειας του δήμου Πλατανιά, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του δήμου (Βουκολιών, Κολυμβαρίου, Μουσούρων & Γερανίου), από τις 10/1/2017 έως τις 23/1/2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες

Τελ. ενημέρωση 11/01/2017

Εκδήλωση βράβευσης φοιτητών από τον Δήμο Πλατανιά. και υποδοχής του νέου έτους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμβάρι, η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την υποδοχή του νέου έτους και τη βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών, που κατάγονται από τον Δήμο Πλατανιά, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Τελ. ενημέρωση 11/01/2017

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)