Συμμετοχή Δημάρχου Πλατανιά στο Ειδικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από τον Δήμο τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, λόγω της συμμετοχής του στο Ειδικό Συνέδριο  της  ΚΕΔΕ με θέμα “ Αλλαγή του Καλλικράτη _ Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους” που θα διεξαχθεί  στο Βόλο.

Τελ. ενημέρωση 17/10/2016

Συμμετοχή Δήμου Πλατανιά Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας

Τη συμμετοχή του Δήμου Πλατανιά  - για πρώτη χρονιά – στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (ΕΕΤΔ), με την διοργάνωση, από τις 17 έως τις 25 Οκτωβρίου 2016, μιας σειράς δράσεων σχετικές με το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης που έχει τίτλο «Ζώντας μαζί στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες: σεβασμός, διάλογος και αλληλεπίδραση», ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Πλατανιά, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και συντονιστής της ΕΕΤΔ, κ. Γαβριήλ Κουρής.

Τελ. ενημέρωση 14/10/2016

Κλείνει εν κρυπτώ η Διοίκηση του Ε.Α.Π. το παράρτημα του ιδρύματος στο Δήμο Πλατανιά – Σφοδρή επίθεση του Δημάρχου Πλατανιά

Η μονομερής και απρόκλητη αυτή ενέργεια της Διοίκησης του Ε.Α.Π. έρχεται σε ευθεία σύγκρουση και αντιδιαστολή με το εν ισχύ πρωτόκολλο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας που είχε υπογραφεί με το Δήμο Πλατανιά το έτος 2013 και το οποίο αφορούσε τόσο την παρακολούθηση Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων (ΟΣΣ) όσο και την διενέργεια εξετάσεων Τμημάτων του Ιδρύματος που λειτουργούν σε επίπεδο Κρήτης – αδιαφορώντας ταυτόχρονα για το ότι ο Δήμος Πλατανιά παρέχει αυτόνομη και μόνιμη υποδομή για τη λειτουργία του ανωτέρω παραρτήματος χωρίς κανένα κόστος για το Ε.Α.Π., έχοντας αναλάβει όλες τις λειτουργικές δαπάνες αυτού.

Τελ. ενημέρωση 13/10/2016

Επικαιροποίηση Μελέτης Σύνθετο Σύστημα Φραγμάτων Παπαδιανών &Σεμπρωνιώτη,Σήραγγα Διασύνδεσης τους και Αρδευτικά Δίκτυα Λεκάνης Απορροής Ταυρωνίτη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά  κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ.Αποστόλου, το Γ.Γ. του Υπουργείου κ.Νικ. Αντώνογλου, το Δ/ντη  Εγγειών Βελτιώσεων Εδαφαϋδατικών Πόρων κ.Κων.Στουρνάρα  και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, επανέρχεται και πάλι ώστε το Υπουργείο να δώσει μια ξεκάθαρη θέση για την επικαιροποιήση  και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών , ενόψει και της επισκέψεως του Υπουργού στο νησί μας

Τελ. ενημέρωση 13/10/2016

Συνέντευξη Τύπου Για Θέματα Δήμου Πλατανιά

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Πλατανιά (στο Γεράνι)

Τελ. ενημέρωση 12/10/2016

Ευχαριστήριο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πλατανιά”

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά διοργανώθηκε μουσική βραδιά από την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση ΔΙΚΤΥΝΝΑ Α.Ε. υπο την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά .

Τελ. ενημέρωση 10/10/2016

Δωρεάν Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης Και Συμβουλευτικής Για Ανέργους Από Τον Δήμο Πλατάνια

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για ενδυνάμωση των προοπτικών απασχόλησης και ενίσχυση των δεξιοτήτων των ανέργων συμπολιτών μας – ιδιαίτερα των νέων και των νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας – προγραμματίζει την υλοποίηση ενός δωρεάν βιωματικού σεμιναρίου επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Τελ. ενημέρωση 10/10/2016

Στον Δήμο Πλατανιά, έως τις 13 Οκτωβρίου 2016, οι αιτήσεις για δωρεάν υποτροφίες που χορηγεί η Hotelier Education

Ο Δήμος Πλατανιά και το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο  με την υπ΄αριθμό 355/04-10-2016 απόφαση του ΑΔΑ: Ω12ΕΩΞ5-8Η0 ,  α) αποδέχθηκε  την κοινωνική προσφορά της Hotelier Education, που αφορά την δωρεάν χορήγηση δύο υποτροφίων, σε ισάριθμα άτομα από ευπαθείς οικογένειες του Δήμου μας και β) ενέκρινε τα κριτήρια μοριοδότησης  για την επιλογή των δικαιούχων, των υποτροφιών αυτών .

Τελ. ενημέρωση 07/10/2016

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με την Ομοσπονδία Μέσης και Τεχνικής Εκπ/σης Λευκωσίας

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε  συνάντηση στα  γραφεία του Δήμου στο Γεράνι, με  Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μέσης και Τεχνικής  Εκπαίδευσης Λευκωσίας , η οποία   είχε επισκεφθεί   τον Νομό μας, στα πλαίσια της αδερφοποίηση της  με την Ένωση Γονέων  του Νομού,  τους παραπάνω συνόδευε η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Χανίων κ.Σοφία  Μαλανδράκη.

Τελ. ενημέρωση 06/10/2016

Συνάντηση Δημάρχου με το Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, κατά την μετάβαση του στην Αθήνα είχε συνάντηση με το Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Πολιτικής  & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασίμη,  από κοινού με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Χανίων κ. Κώστα Μανωλικάκη  παρουσία  υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου και του Λιμενικού Ταμείου Χανίων

Τελ. ενημέρωση 03/10/2016

Συνάντηση Δημάρχου με το Γ.Γ. Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, είχε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με το Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ.Γεώργιο Δέδε, προκειμένου να του θέσει μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το Δήμο.

Τελ. ενημέρωση 30/09/2016

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγροτών Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά και η ΚΕΔΗΠ , στα πλαίσια της  υποστήριξης των αγροτών και παραγωγών του Δήμου, σύστησαν το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγροτών ,η έδρα του οποίου θα βρίσκεται στις Βουκολιές.

Τελ. ενημέρωση 29/09/2016

Απολογισμός Φεστιβάλ “Γη-Τουρισμός-Πολιτισμός” του Δήμου Πλατανιά

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία αλλά και ιδιαίτερο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε  την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2016 το 6ο Φεστιβάλ “Γη- Πολιτισμός- Τουρισμός” του Δήμου Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 28/09/2016

Απουσία Δημάρχου στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης θα απουσιάζει από το Δήμο την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, λόγω μετάβασης του στην Αθήνα

Τελ. ενημέρωση 28/09/2016

Αποκατάσταση βλάβης Φωτεινών Σημαντήρων Φάρου Αλιευτικού Καταφυγίου Κολυμβαρίου

 Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με το υπ αριθμ.16563/27-9-16 έγγραφο του προς την Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού  απέστειλε αίτημα για την άμεση αποκατάσταση του Φάρου στο Αλιευτικό Καταφύγιο Κολυμβαρίου, καθώς όπως αναφέρει ο Δήμος έχει γίνει αποδέκτης  παραπόνων και αρνητικών σχολίων  για τον συγκεκριμένο φάρο ο οποίος  δεν λειτουργεί εδώ και  αρκετό χρονικό διάστημα.

Τελ. ενημέρωση 28/09/2016

Έναρξη Φεστιβάλ “Γη-Τουρισμός-Πολιτισμός” στο Δήμο Πλατανιά

Ξεκίνησε στο Δήμο Πλατανιά, χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου  για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ “Γη-Τουρισμός -Πολιτισμός”.

Τελ. ενημέρωση 27/09/2016

Συμμετοχή Δήμου Πλατανιά στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Δήμος Πλατανιά, στα πλαίσια της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», υποδέχτηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου τη Φλόγα της αιμοδοσίας.

Τελ. ενημέρωση 26/09/2016

Διοργάνωση του 6ου Φεστιβάλ ‘Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός’ από το Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά για 6η συνεχόμενη  χρονιά  διοργανώνει το  Φεστιβάλ  «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός»στα πλαίσια της πάγιας  προσπάθειάς του για ενδυνάμωση του περιεχομένου του θεσμού,μέσω της διαφοροποίησης του κάθε χρόνο.

Στις φετινές εκδηλώσεις την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ένα 2ήμερο βιωματικού χαρακτήρα με επίκεντρο το Κρητικό Κρασί, το Σταφύλι και τα παράγωγα τους.

Τελ. ενημέρωση 22/09/2016

14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Δήμος  Πλατανιά θα συμμετέχει στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που έχει  ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου 2016 από την Πάτρα και θα βρίσκεται στον Δήμο μας

Τελ. ενημέρωση 20/09/2016

Απουσία Δημάρχου στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης θα απουσιάζει από το Δήμο την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, λόγω μετάβασης του στην Αθήνα,προκειμένου να έχει συναντήσεις στα παρακάτω Υπουργεία, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Tουρισμού, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και αφορούν το Δήμο. 

Τελ. ενημέρωση 14/09/2016

Κοινό Υπόμνημα Δημάρχων Ν. Χανίων Για Την Μεταφορά Αρμοδιοτήτων Σχετικών Με Την Εξυπηρέτηση Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων

Σύσκεψη για το ζήτημα της μεταφοράς αρμοδιοτήτων σχετικών με την εξυπηρέτησηευπαθών κοινωνικά ομάδων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Πλατανιά, με τη συμμετοχή όλων των Δήμων της Π.Ε. Χανίων.

Τελ. ενημέρωση 14/09/2016

Επισκέψεις Δημοτικής Αρχής στην Τελετή Αγιασμού των Σχολείων του Δήμου Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη  και των Αντιδημάρχων,Εντεταλμένων Συμβούλων και Προέδρους Δημοτικών Επιχ/ων Δήμου,  στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κατά την έναρξη του σχολικού  έτους.

Τελ. ενημέρωση 10/09/2016

Με επιτυχία ξεκίνησε το εικοσαήμερο Ελεύθερης Πτώσης στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το εικοσαήμερο Ελεύθερης Πτώσης στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το οποίο  θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και το οποίο διοργανώνει η αερολέσχη Skydive Athens, με την  υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 07/09/2016

Κατασκευή Νέων Πεζοδρομίων Στην TK Κοντομαρίου Από Το Δήμο Πλατανιά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης και κατασκευής των νέων πεζοδρομίων από το Δήμο Πλατανιά, επί της νότιας πλευράς του οδικού τμήματος της Π.Ε.Ο. που βρίσκεται στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας (Τ.Κ.) Κοντομαρίου, οι οποίες και εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου με τίτλο: “Βελτίωση Οδού Ανάπλαση Πεζοδρομίων  στις Τ.Κ. Πλατανιά, Κοντομαρί, Μάλεμε” το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα από το Ε.Π. “Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013”

Τελ. ενημέρωση 06/09/2016

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Φραγκογιάννη-Τσάφαρη Χριστίνα

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για το θάνατο της Ιατρού  Χριστίνα Φραγκογιάννη -Τσάφαρη , εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του

Τελ. ενημέρωση 30/08/2016

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά Κ. Ιωάννη Μαλανδράκη Στους Επιτυχόντες Των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, μετά την ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή  των μαθητών  μας , στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, στο συγχαρητήριο μήνυμα του

Τελ. ενημέρωση 25/08/2016

Διπλή Επετειακή Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1866 και τα 100 χρόνια από το θάνατο του Γενικού Αρχηγού Χατζή Μιχάλη Γιάνναρη

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 21 Αυγούστου ,η  διπλή επετειακή εκδήλωση  συμπλήρωσης 150 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης του 1866 και των 100 χρόνων από το θάνατο του Γενικού Αρχηγού Χατζή Μιχάλη Γιάνναρη ,στην Τοπική Κοινότητα Λάκκων του Δήμου Πλατανιά .

Τελ. ενημέρωση 23/08/2016

Έναρξη Εγγραφών Για Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων πρόκειται να υλοποιήσει για 1η χρονιά φέτος τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Τελ. ενημέρωση 20/08/2016

Συνεργασία Δήμου Πλατανιά Με Την Περιφέρεια Calw Με Επίκεντρο Τον Τουρισμό Και Τον Αγροτοδιατροφικό Τομέα

Η διεύρυνση των σχέσεων του Δήμου Πλατανιά με την Περιφέρεια Calw της νότιας Γερμανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, το πρωί, στο δημαρχείο του Πλατανιά, μεταξύ του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μαλανδράκη, και του Περιφερειάρχη του Calw, κ. Helmut Riegger, ο οποίος συνοδευόταν από τους συνεργάτες του, κα Sophie Schumann, Υπεύθυνη Οικονομικής Ανάπτυξης και κ. Andreas Knörle, Υπεύθυνο Εσωτερικής Οργάνωσης, Μεταφορών και Οικονομικών.

Τελ. ενημέρωση 08/08/2016

Συνάντηση Δημάρχου Γ. Μαλανδράκη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου κ.Τέρενς Κουίκ.

Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου  ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, κ. Τέρενς Κουίκ  στο Δημαρχείο  στο Γεράνι.

Τελ. ενημέρωση 08/08/2016

Αυτοψία Δημάρχου Γ. Μαλανδράκη στο έργο της κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην Π.Ε.Ο. του Δήμου Πλατανιά

Την πρόοδο των εργασιών ανάπλασης και κατασκευής των νέων πεζοδρομίων στην περιοχή του Μάλεμε, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος πραγματοποίησε, την περασμένη Παρασκευή 29/7, αυτοψία στο χώρο των εργασιών, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση Οδού Ανάπλαση Πεζοδρομίων  στις Τ.Κ. Πλατανιά, Κοντομαρί, Μάλεμε” το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα από το Ε.Π. “Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013”

Τελ. ενημέρωση 02/08/2016

Παράδοση κότινου στην Ελληνική Ολυμπιακή Aποστολή

Σε συνέχεια της τελετής κοπής του κότινου, που είχε πραγματοποιηθεί με μια ιδιαίτερη τελετή την προηγούμενη εβδομάδα στις Βούβες, ο Δήμαρχος  Πλατανιά   Μαλανδράκης Ιωάννης την Πέμπτη 28 Ιουλίου παρέδωσε τον κότινο από τη Μνημειακή Ελιά , προκειμένου να συνοδεύσει την εθνική μας Ολυμπιακή αποστολή,  κατά την είσοδό της στο στάδιο Μαρακανά, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τελ. ενημέρωση 01/08/2016

O Κότινος από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών ταξιδεύει με την Εθνική Ολυμπιακή Αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο Κότινος από την Μνημειακή Ελιά των Βουβών – η κοπή του οποίου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή την περασμένη Παρασκευή 22 Ιουλίου – θα ταξιδέψει την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 από τα Χανιά προς την Αθήνα προκειμένου να παραδοθεί στο αεροδρόμιο Αθηνών από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη στον Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή και στον αρχηγό αυτής, κ. Ισίδωρο Κούβελο, ούτως ώστε στη συνέχεια να συνοδεύσει την Εθνική Ολυμπιακή Αποστολή και τους Έλληνες Αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με τις ευχές όλων των Ελλήνων για διάκριση των Ελλήνων αθλητών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Τελ. ενημέρωση 27/07/2016

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Για Τους Παιδικούς Σταθμούς Του Δήμου Πλατανιά Μέσω Του

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των γονέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τους τρείς δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πλατανιά (Βουκολιών, Μουσούρων-Σκινέ, Κολυμβαρίου) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και χρηματοδοτούνται μέσω του ΕΣΠΑ - με φορέα διαχείρισης την Ε.Ε.Τ.Α.Α. - λήγει τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου 2016

 

Οι τρεις (3) δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά θα προσφέρουν για φέτος – μέσα από το εν λόγω πρόγραμμα - συνολικά 60 θέσεις για παιδιά ηλικίας 2,5-5 ετών. Περισσότερες πληροφορίες για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πλατανιά σε σχέση με το πρόγραμμα, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τα αναγκαία βήματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ενώ η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη δ/νση: https://paidikoi.eetaa.gr/aithsh_2016/index.php . Να σημειωθεί ότι οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕ.Τ.Α.Α. στις 17 Αυγούστου 2016, προκειμένου να ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τις 18 και 22 Αυγούστου 2016. Σύμφωνα με την έως σήμερα ενημέρωση που υπάρχει, τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 24 Αυγούστου 2016.

Τελ. ενημέρωση 27/07/2016

Δημιουργία περισσότερων ελεύθερων χώρων στην Δημ. Κοινότητα Πλατανιά, με τη μελέτη βιοκλιματικής ανάπλασης, που προωθεί η Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και βελτίωση της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών στην τουριστική ζώνη του Δ. Πλατανιά, προχωρά στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού  (Masterplan) για την ανάπλαση...

Τελ. ενημέρωση 26/07/2016

Πρόσληψη 7 Ατόμων Με Οκτάμηνη Σύμβαση Στο Δήμο Πλατανιά

Στην πρόσληψη επτά (7) συνολικά ατόμων - με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών - για την κάλυψη έκτακτων/εποχικών αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα, θα προβεί ο Δήμος Πλατανιά. Ειδικότερα, το εποχιακό προσωπικό που θα προσληφθεί.

Τελ. ενημέρωση 20/07/2016

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)