Το InnovAthens, ο κόμβος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί μία από τις 3 υποψήφιες πρακτικές του Δήμου στο πλαίσιο των Bravo Sustainability Awards, στην κατηγορία Bravo Market!

Εμείς ως Crowdpolicy -όντας τεχνικοί σύμβουλοι της Τεχνόπολης- είμαστε περήφανοι για τη μέχρι τώρα πορεία του InnovAthens και σας καλούμε να στηρίξετε την εν λόγω υποψηφιότητα κάνοντας click εδώ.

Η αποστολή του InnovAthens είναι να δημιουργήσει έναν κεντρικό κόμβο καινοτομίας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το InnovAthens λειτουργεί ως ένα κέντρο υποστήριξης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο κέντρο της Αθήνας. Έχει περίπου 600.000 επισκέπτες το χρόνο και έχει ένα ειδικό συμβολισμό σε σχέση με τη βιομηχανική ανάπτυξη και τον πολιτισμό. Ο χώρος είναι ανοιχτός για όλους τους νέους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες της αγοράς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και ερευνητές. Το INNOVATHENS δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, για να προσφέρει στους ανήσυχους και δημιουργικούς ανθρώπους την ευκαιρία να επωφεληθούν από υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες υποστήριξης και να δημιουργήσουν ή να εξελίξουν τη δική τους επιχείρηση παραγωγής και προσφοράς καινοτομικών προϊόντων ή υπηρεσιών. Δημιουργούνται, έτσι, νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και της γύρω περιοχής.

 

practice_sg2020_1436870856_good_practice